#SimplyMyTruck

Werkelijk niets werd aan het toeval overgelaten bij de ontwikkeling van deze nieuwe trucks waarbij steeds één iemand centraal stond, de bestuurder. Het resultaat? Een voertuig ontworpen in samenwerking met én voor chauffeurs, #SimplyMyTruck. Soms is het niet ingewikkelder dan dat …

Bewonder het gestroomlijnde MAN design met verbeterde aerodynamica en karakteristieke koplampen. Neem plaats achter het stuur en ervaar de volledig nieuw ontworpen voertuigcabines waarin ruimtelijkheid en ergonomie de hoofdrol spelen. Start de motor en voel de gecontroleerde kracht, klaar om u efficiënt en comfortabel op uw bestemming te brengen.

The New MAN Truck Generation On Tour.

The New MAN Truck Generation On Tour.

Maak het u makkelijk en registreer uw deelname (en deze van maximum 1 bijkomende persoon) hier online. Kies zelf welke dag en sessie u wenst bij te wonen en vermijd zo wachttijden. U ontvangt van ons nog een bevestigingsmail.

Geniet hierbij van een hapje en een drankje in een aangename en ontspannen atmosfeer en vergeet ook zeker uw rijbewijs en chauffeurskaart niet indien u zelf achter het stuur wenst plaats te nemen.

Datum Dealer & locatie Actie
22-23
Oct
MAN Wallonië
Uitgesteld
Schrijf in
25
Oct
De Laak Liège
4890 Thimister-Clermont - Rue Abot 3 - De Laak Liège
Schrijf in
26-27
Oct
De Laak Geel
2440 Geel - Bell-Telephonelaan 7 - Garage De Laak
Schrijf in
30-31
Oct
Garage Wauters
Uitgesteld
Schrijf in
02-03
Nov
Garage Germaine
Uitgesteld
Schrijf in
05-07
Nov
Truck Center Frederix
Uitgesteld
Schrijf in
09-10
Nov
TSSI
Uitgesteld
Schrijf in
16-18
Oct
Neyt Trucks
9160 Lokeren - Dijkstraat 11 - Neyt Trucks
Schrijf in
17-18
Oct
Garage Lockefeer
9100 Sint-Niklaas - Europark-Noord 1 - Garage Lockefeer
Schrijf in
19-20
Oct
Garage De Sutter
9900 Eeklo - Broeken 5 - De Sutter A en Zoon bvba
Schrijf in

COVID-19

Wij zijn begaan met uw veiligheid en nemen alle mogelijke maatregelen om het event “coronaproof” te laten verlopen. Zo zal ter plaatse de nodige ontsmettingsgel worden voorzien. Wij vragen onze bezoekers om de “social distancing” regels steeds te respecteren en zelf een reglementair mondmasker te voorzien. Gezien de huidige situatie behouden wij ons het recht voor om, op advies van de Veiligheidsraad, het event alsnog te annuleren of te verplaatsen naar een latere datum. In dat geval wordt u tijdig verwittigd.

Top